Selskabslokaler

Beboer og fælleshuset Allégården
Selskabslokaler i en bygning med sjæl..

Afdelingens beboere kan leje Gården til et fælles arrangement eller privat fest. Bygningen har lyse lokaler og et velfungerede køkken.

INGEN UDLEJNING pr. 1/9 2018

VIGTIGT – LÆS DETTE FØR DU BOOKER!
Lokalerne udlejes under forudsætning af, at de til en hver tid gældende lejevilkår og ordensregler overholdes af lejeren.

Det fremgår af lejekontrakten og afdelingens husorden, hvilke regler der skal overholdes i forbindelse med benyttelse af selskabslokalerne.


Leje af Allégårdens Selskabslokaler
Kun personer med bopæl i Allégården kan leje selskabslokalerne.
(Husk at medbringe ID, når du skal betale depositum!)

Udlejning af lokalerne administreres af TKB Kundecenter. Hvis du ønsker at leje lokalerne bedes du rette personlig henvendelse hertil i kontorets åbningstid.

Lokalerne kan besigtige i afdelingsbestyrelsens kontortid (se kalender) mellem kl. 18.00 – 19.00 (1. mandag i måneden), dog bør man lige forespørge i TKB Kundecenter om der er ledigt den ønskede dag for udlejning.

Lokalerne udlejes normalt fra kl.09:00 på lejedatoen til kl. 05:00 den efterfølgende dag.

Afdelingsbestyrelsen, TKB Kundecenter og tilsynsførende skal til enhver tid have adgang til 1.ste salen.

Som lejer af lokalet er du erstatningsansvarlig for alle skader, som sker på bygninger, inventar, service mv. Du er også erstatningsansvarlig for inventar og service, der måtte forsvinde i lejeperioden.

Erstatningsansvaret gælder for skader, som forårsages af dig som lejer, de personer, du giver adgang til lokalet, samt udefrakommende personer, der får adgang til lokalet uden dit samtykke. Som lejer skal du altså betale for alle udgifter til udbedring af eventuelle skader.

Lejeren skal selv medbringe

Håndklæder, Viskestykker, Karklude, Opvaskebørster, Rengøringsmidler, Toiletpapir, Affaldssække

Nøgleudlevering
Afhentning af nøgler aftales med TKB Kundecenter. Som hovedregel udleveres nøgler på lejedatoen fra kl. 09.00. Dog kan der hvis lokalerne ikke benyttes dagene forinden aftales, at nøglerne afhentes tidligere. ID skal medbringes ved afhentning af nøgler.

Efter endt leje
Lokalerne skal efterlades ryddet og rengjorte. Servicen stilles tilbage hvor det stod da du kom, der er mærkater på alle hylder, så du kan se hvad der står hvor. Evt. ituslået porcelæn mm. stilles frem for at lette optællingen.

Eftersyn
Lejer er velkommen til at deltage i eftersynet. Deltager lejer ikke i eftersynet, vil den tilsynsførendes vurdering endegyldigt blive lagt til grund for evt. erstatning af manglende eller ituslået service/inventar, samt evt. mangelfuld rengøring. Ved manglende eller mangelfuld rengøring vil der straks blive rekrutteret rengøringspersonale på lejers regning

Ved grov misligholdelse af reglerne kan lejeren, eller andre i lejers husstand, ikke fremover leje lokalerne.

 

Ordensreglement for udlejning udleveres ved leje.
Du kan også hente ordensreglement for selskabslokalerne her (PDF-fil).


 

NYHED!
Fri adgang til over 30 millioner musiknumre
+ Chromecast Audio streaming
 


Priser for leje af Gården
Lejen er udgør på nuværende tidspunkt kr. 1.000,00 for en enkelt hverdag, fra mandag til torsdag. Lejes lokalerne 2 eller 3 hverdage, er prisen kr. 1.500,00. Falder helligdage uden for tidsrummet fredag til søndag, afregnes som almindelig hverdag. I weekenden sker udlejningen fra fredag til søndag, pris kr. 1.500,00.

Beløbet dækker rengøring samt slidtage af service. Endelig afregningsamt eventuel tilbagebetaling af depositum, foregår efter udlejningsperiodens udløb i TKB Kundecenter i åbningstiden.

Inden du går i gang med festen, skal du sørge for at gennemgå lokalerne for fejl eller mangler. Ved mangler, skader eller manglende rengøring i forbindelse med nøgle overtagelse af selskabslokalerne, skal du henvende dig i TKB Kundecenter inden lukketid.

Der forefindes service til 50 personer samt borde og stole til 50 personer. (Brandbekendtgørelsen tillader højst 50 personer)

Offentlig transport:  BUS_pic Bus 36 og BUS_pic Bus 350S (Irlandsvej / Tårnbyvej)

Der må maksimalt være 50 personer i lokalerne. – Brand -& Flugtvejsplan

Tidspunkt for udlejning: Lokalerne er til rådighed i tidsrummet fra kl. 09.00 på udlejningsdagen til kl. 05.00 næste morgen. Samme dag kl. 08.30 gennemgås service og lokalerne, hvor lejeren bør møde op.

Info om Selskabslokalerne
 • Plads til 50 personer
 • Service til 50 personer
 • Spisesal
 • Sofastue
 • Lounge
 • Stor udendørs terrasse
 • Bordene måler 120 x 80 cm (4 pers.)
 • Offentlig transport ca. 200 m.
 • Dame-, Herre- og Handicaptoilet
 • Køkkenfaciliteter
 • Opvaskemaskine
 • Rygning er ikke tilladt
 • Musikanlæg
 • Chromecast Audio streaming
 • Fri adgang til musiknumre
 • Delvis egenrengøring
 • Handicapvenlig adgang

Gården (Selskabslokaler)

Ved akutte tilfælde

Kontakter lejeren Falck Vagtservice efter Allégårdens gældende regler. Telefon: 70 24 45 10
Kundenr.: 1812 8634

Find vej til Selskabslokalerne