Parkeringslicens – Elektronisk parkeringstilladelse

 

Fra den 1. juni 2018 skal beboerne i Allégården have en beboerlicens. Du skal være registreret som bruger eller ejer af bilen for at søge om en beboerlicens. Informationen trækker vi automatisk fra det digitale motorregister i forbindelse med ansøgningen. Licensen er bundet til det registreringsnummer, der er søgt licens til.

En beboerlicens fritager dig ikke for at overholde lokale p-restriktioner på strækninger, hvor der ved særlig skiltning er markeret tids- eller andre parkeringsbegrænsninger.

Du skal forvente, at der kan gå op til fem arbejdsdage, fra du sender ansøgningen, til ansøgningen er behandlet. Licensen er først aktiv og gyldig, når du har modtaget en bekræftelsesmail. (Dit indregistreringsnummer bliver benyttet til elektronisk registrering, så du behøver ikke et fysisk kort i bilen)

Det er desværre ikke muligt digitalt at ansøge om en parkeringslicens til bil nr. 2. Dette skal ske ved henvendelse til TKB Kundecenter, personligt eller via email, hvortil der skal medbringes/sendes en kopi af Registreringsattesten og forside af Lejekontrakten til email tkb@kab-bolig.dk

Husk at vedlægge kopi af registreringsattest ved mere end et køretøj, ellers kan der ikke udstedes p-tilladelse. Du bekræfter ved bestilling, at du er bruger af bilen/motorcyklen. Hvis der skiftes kørertøj/registreringsnr. eller ved flytning, skal dette oplyses til kundecentret.

 

Lejemålnr. (skal udfyldes) se evt. din huslejeopkrævning

Bilens Registreringsnummer (skal udfyldes)

Navn (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Din besked