Parkeringslicens – Elektronisk parkeringstilladelse

Fra den 1. juni 2018 skal beboerne i Allégården have en beboerlicens. Du skal være registreret som bruger eller ejer af bilen for at søge om en beboerlicens. Licensen er bundet til det registreringsnummer, der er søgt licens til.

En beboerlicens fritager dig ikke for at overholde lokale p-restriktioner på strækninger, hvor der ved særlig skiltning er markeret tids- eller andre parkeringsbegrænsninger.

Du skal forvente, at der kan gå op til fem arbejdsdage, fra du sender ansøgningen, til ansøgningen er behandlet. Licensen er først aktiv og gyldig, når du har modtaget en bekræftelsesmail. (Din bils registreringsnummer bliver benyttet ved registrering, så du behøver ikke et fysisk kort i bilen)

Ved henvendelse til Kundecenter, personligt eller via email, skal der medbringes/sendes en kopi af Registreringsattesten og forside af Lejekontrakten til email drift@taarnbyhuse.dk

Husk at vedlægge/fremvise kopi af registreringsattest, ellers kan der ikke udstedes p-tilladelse. Du bekræfter ved bestilling, at du er bruger af bilen/motorcyklen. Hvis der skiftes kørertøj/registreringsnr. eller ved flytning, skal dette oplyses til kundecentret.

  Lejemålnr. (skal udfyldes) se evt. din huslejeopkrævning

  Bilens Registreringsnummer (skal udfyldes)

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon (skal udfyldes)

  Din besked